Sunday, September 16, 2012

Boxbe dan Topup Free

Korang tau tak apa itu BOXBE?

Ni maksud Boxbe..

The Service

Boxbe is a free service that helps reduce email overload. It works with your existing email addresses, reduces clutter, and makes sure you get email from the people who matter to you. In just minutes you can breath new life into your overworked email account.
Boxbe starts with knowledge of your contacts. It then builds upon it, extending priority to contacts of those you trust. Boxbe personalizes itself to work best for you, learning as it goes. Close integration within Gmail (including Google Apps), AOL, and Yahoo! Mail lets Boxbe stay up to date so it can continue to intelligently screen your email.
Boxbe members tell us they don't know how they managed without it. Start saving valuable time now! register.

Credit to : Boxbe
Nak ceritanya...semalam ada wat 1 servis..lepas tu orang tu cakap da hantar email. Saya cek la email saya...cek punye cek...takde...memang takde...jadi..dok terpikir-pikir...takkan orang tu tipu kot kan...nak dijadikan cerita...email-email kat filter...memang jarang-jarang bukak...tetibe terdetik nak bukak email filter dari Boxbe....mak aiiihhh...rupanya banyak email masuk dalam boxbe termasuk email daripada encik google...aduuusss la...ni la padahnya..malas sangat nak bace email...hahaha...

Belek punya belek email-email yang masuk boxbe list ni...ada la email daripada IPPBM (Institut Penyelidikan Pembangunan Belia Malaysia). Haaaa....tajuk email tu je da menarik minat saya nak bukak email tu. Apa tajuknya nak tahu?? Ni haaa...saya tunjuk gambar...


Masa tu terus tengok tarikh. Kot-kot dah berbulan, kod topup da expired. Hehehe...3 September...da lame...terus capai telefon...try & error (dalam hati...berdoa...mintak-mintak boleh gune lagi...hihihihi)...dan hasilnyaaa....memang boleh guna lagi. Free-free dapat topup rm5. Hahahaha...sape nak bagi kan...ni kali ketiga kot dapat topup daripada IPPBM ni...Camne boleh dapat? Caranya...dengan menjawab soalan-soalan survey dorang. Senang kan.